Hopp til hovedinnhold

HansPetter.no :blog

Hvordan gå ned 40kg


Jeg har nådd 35 på vei til 45. Dette skal ikke være en slankeblogg men jeg tenkte å ha denne siden til mine tips og triks. Dette er tredje utkast, oppdateres med mer info etterhvert.

Finn ut hvorfor du vil gå ned i vekt

En grunn som ikke forsvinner av seg selv/går ut på tid. Unngå “sommer-kroppen”, passe i dressen på 17. mai, nyttårsforsett, el. En grunn som gjør at du er konsekvent dag etter dag helt til du når målvekten og er klar for å holde kiloene av livet ut.

De første 20 kiloene

De neste 20 kiloene

Når man skal mye ned i vekt så går gjerne de første kilene fort av. Etter 20kg vektnedgang landet jeg på et platå. Jeg følte at uansett hva jeg gjorde så gikk ikke vekten videre ned. Årsaken var at jeg over en uke spiste for mye. Jeg hadde færre kilo å flytte rundt på og forbrant mindre energi. Da måtte jeg telle kalorier.

Andre tips:

Ned 40kg hva nå?

Det tar tid. Det krever innsats.