Hopp til hovedinnhold

HansPetter.no :blog

80 timer med iPad


Hvorfor kjøpte jeg ikke en før? Og hvorfor kjøpte jeg ikke med 3G?

iPad er en genial dings. Det den vil bli brukt mest til er lesing; lesing av RSS i Reeder, lesing av e-bøker i Amazons Kindle-app, lesing av epub i Apples iBooks og lesing av PDF i Dropbox-appen. og e-post. Twitter har blitt gøy igjen med Twitter-appen for iPad, lenker åpnes direkte i appen og lesing av interessante lenker skjer med det samme og ikke lang tid etter når jeg får tid til å gå igjennom favorittene mine og har glemt hvorfor jeg stjernet en kvitr. I 2011 skal jeg ta GTD på alvor med Omnifocus for iPad. Jeg gleder meg til å lage skisser i 37signals Draft. Også leking med andre tegne- og maleapplikasjoner.

Men det disse første 80 timene har blitt brukt mest til er spilling: Need for Speed. Shift og Hot Pursuit. Shift for iPad er mye bedre enn for iPhone. Need for Speed Hot Pursuit er like gøy som det var sist jeg spilte det på slutten av 90-tallet, det er også like urealistisk, men det er også det som gjør det gøy; på tross av at en Porsche Cayman politibil klarer å henge klistret på en Koenigsegg CCX i 350km/t.

Jeg kjøpte den rimeligste modellen og jeg ser allerede nå at den kommer til å bli byttet ut med iPad 2 så snart den blir tilgjengelig. iPad er et nyttig og gøyalt arbeidsverktøy. Oppdateringer følger!