Hopp til hovedinnhold

HansPetter.no :blog

Norsk oversettelse av vBulletin 3.7


Jeg har tidligere gitt ut en Norsk oversettelse av vBulletin 3, jeg ser at den fortsatt er fundamentet for språkpakken i flere norske nettfora. På mine egne fora har jeg siden vBulletin 3.5 benyttet en ny oversettelse, da jeg ikke var fornøyd med den som ble laget til vBulletin 3. Nå nærmer vBulletin 3.7 seg, med mange nye funksjoner og mange nye setninger. Vi har brukt vBulletin 3.7 siden beta5 på Foreldreportalen.nos forum, der har vi jobbet ut en oversettelse som vi begynner å bli fornøyd med. (FP er et forum som har mange godt kvalifiserte flisespikkere).

Hvis du ønsker en god, Norsk oversettelse til ditt vBulletin 3.7 forum så ta kontakt via Foreldreportalen.nos kontaktskjema. For ikke-så-veldig-kommersielle og ikke-konkurrerende aktører gir vi bort oversettelsen gratis mot lenke nederst ved kopirettmeldingen på hver side.